Osta pussikaljaa. Ota taksi alle. Aja kentälle ja avaa ensimmäinen olut. Kentällä tsekkaa kamat sisään ja ensimmäiseen kuppilaan vetään pitsaa (pitkästä aikaa hyvää) ja bissee. Kiroa kallista hintaa ja vittuile tarjoilijalle. Kuulostaako tutulle?

Mene koneeseen ja nauti muutama loiventava olut (Carlsberg, koska sitä on joka koneessa) ja pari pulloa punkkuu. Pelkää kuolemaa koneessa ja ota pari bissee lisää. Samalla voi yrittää tarkastaa leffaa joka pyörii vittumaisen pienellä ruudulla paskalla laadulla. Totea paska laatu ja ota yksi bisse lisää.

PARATIISI! Kone laskeutuu ja huomaat yht'äkkiä, ettei ilma ole täynnä saastetta ja ihmiset puhuvat sivistyneitä kieliä. Kenttähenkilökunta neuvoo ja tilaa sulle taksin. Mutta muista ostaa kuppilasta kuitenkin pari bissee messiin.

Hotlalla heräät taksista, tsekkaus sisään ja passi viisumitiskille. Samalla kuulet, että hotlalla on todellinen happy hour, missä tarjotaan viinaa ilmaiseksi. Suihkuun ja sinne. Niin pian kuin kerkeät. Juo jokaisesta pullosta mitä on tarjolla. Koska se on ilmaista, tietty!

Syömään lähdetään parin tunnin kaatamisen jälkeen. Tony Roma's on kuulemma hyvä paikka, vaikka ruokalista on kehno. Ota mojito ja rääpi ruokaa, joka maistuu sivitykselle. Elämä on kaunista.

Kävele hotlalta 300 metriä toiseen suuntaan ja huomaat hymyileväsi. Guinnessia, hefeä, elämää, ihmisiä, rakkautta (kuulemma ilman rahaa, mutta filpparit ovat parhaita). Vedä karmeat perseet ja suorita suurjako itsesi kanssa. Peltikujille vai hotlalle? Ei tarvinne vastata ja heräät kahdeksan aikaan metallin maku suussa omasta sängystä.

Käy kehnolla aamupalalla ja käy tarkastaan maisemat. Tottakai keli on paska, etkä näe mitään, joten hyvillä mielin voi käydä ostamassa pussillisen olutta ja mennä juomaan sitä puistoon. Päivä muuttuu illaksi, joten edellistä kappaletta on turha toistaa.

Heräät taas hotlalta (onneksi). Ota passi mukaan viisumitiskiltä, maksa hotlalasku, juo yksi olut vapinoihin ja tilaa taksi. Kone on täynnä pahalta haisevia ihmisiä, mutta tällä kertaa he eivät haittaa, koska kuulut itse samaan joukkoon. Kenttä, taksi (pari bissee messiin) ja hotla.

Takaisin perseessä.